חוסר בויטמין D

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

21/10/2009 | 11:47 | מאת: לאה

לפני שנתיים עשיתי צפיפות עצם . התשובה היתה גבולית קיבתי טיפול בויטמין ויטה קל D .. לקחתי כמה חודשיים.. כעת הפסקתי כי שוכחת לקחת כל בוקר..א האם זה מסוכן?? ב כעת אתחיל לקחת שוב . ועוד אשלה איזה מזונות עשירים בויטמין הזה שאוכל לצרוך . ובכלל מה עלי לעשות תודה לאה

21/10/2009 | 14:53 | מאת: אהובה

לאה, אין רופא בפורום זה! מידע כללי אודות ויטמין D אפשר לקרוא למשל כאן: http://www.infomed.co.il/vitamin1.asp?vID=8 לגבי מזונות המכילים את הויטמין אפשר לשאול גם בפורום "תזונה קלינית", כאן בדוקטורס. לגבי טיפול מתאים לך, רופא המשפחה הוא הכתובת הראשונה, ואם יש צורך , הוא יכול להפנות לרופא העוסק בנושא של צפיפות עצם. בריאות וכל טוב.