מתאמת מחקר

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

10/10/2009 | 21:04 | מאת: קרן

האם אתם יועים היכן מתפרסמות דרישות עבודה בתחום והאם ניתן לעסוק בתחום לא רק בבתי חולים? תודה על כל מענה

11/10/2009 | 14:58 | מאת: אהובה

קרן, אין לי ידע אישי בנושא, אך נראה שאם תרשמי בגוגל: - דרוש מתאם מחקר - מתאם מחקר תקבלי מידע מסויים כולל משכורות לדוגמה שמקבלים בתחום זה בהצלחה, אהובה

12/10/2009 | 19:48 | מאת: קרן

תודה על התגובה, אך לצערי אלו מסוג המשרות שעוברות מפה לאוזן בבתי חולים בעיקר

04/01/2010 | 20:53 | מאת: מ

הודעות על תפקידים כאלו באמת עוברות מפה לאוזן בבתי חולים. יש אפשרות לעסוק מחוץ לבתי חולים וזה נקרא מוניטור או CRA אבל בד"כ צריך לעבור את השלב של תיאום מחקרים בבית חולים כי קשה להתקבל לעבודה במגזר הפרטי בלי נסיון. בבתי חולים הם קצת יותר גמישים לגבי נסיון. מאיזה אזור את בארץ?

04/01/2010 | 21:16 | מאת: קרן

תודה:)

10/02/2010 | 21:29 | מאת: ליהי

היי אני מאזור המרכז (רמת גן) והייתי גם שמחה לשמוע על משרות של תיאום מחקרים קליניים בבתי חולים (אין לי ניסיון בתחום עדיין)

10/02/2010 | 21:29 | מאת: ליהי

היי אני מאזור המרכז (רמת גן) והייתי גם שמחה לשמוע על משרות של תיאום מחקרים קליניים בבתי חולים (אין לי ניסיון בתחום עדיין)