קומדין

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

07/10/2009 | 10:35 | מאת: גליה

לפני כארבעה חודשים התחלתי קומדין עקב גילוי אפלה ואני שואלת יש לי גם תרופות נוספות ללחץ דם כמן אנלדקס 20 מג קרדיולוג 10 מג וגם ריתמקס 3X150 מג אני סובלת מתופעות כמו בחילות כאבי פרקים וכל מיני חולות . שאלתי אולי יש תופעות עקב ריבוי התרופות לציין אני בת 63

07/10/2009 | 12:59 | מאת: אהובה

גליה, לדעתי (אינני רופאה) את צריכה להתייעץ עם הרופא/ים המטפלים בך ולספר על כל התופעות מהן את סובלת. הרופא ישקול אם זה קשור לתרופה זו או אחרת, או לשילוב ביניהן ובהתאם לכך , יחליט איך לטפל בהמשך. במסגרת האתר אפשר לשאול בפורום "רפואת משפחה" בריאות וכל טוב