שימוש בגלולות ספיריבה יחד עם אירובנט

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

26/08/2009 | 17:30 | מאת: ליאנה59

שלום רב. אבי סובל ממחלת ריאות קשה. לאחרונה החל להשתמש בגלולות ספיריבה, כאשר במקביל הוא נוטל גם פרדניזון 10 מ"ג ואינהלציה עם אירובנט וסודיום כלוריד. האם מותר להשתמש בחפיפה בספיריבה ואינהלציה עם אירובנט? - אם לא, באיזה מרווח זמן ניתן ליטול תרופות אלה? בתודה מראש על תשובה בהקדם, ליאנה

26/08/2009 | 19:10 | מאת: אהובה

שלום ליאנה, בפורום זה אין רופא! יש פורום "תרופות ורוקחות-תמיכה"- http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-669,m-Doctors,a-Forums.html אין מנהל רישמי לפורום הנ"ל, אבל מי שעונה שם כמעט מדי יום במשך שנים אחדות , הוא ה"מתמצא" שלדבריו הינו רופא בכיר באחד מבתי החולים והתמחה ברפואה פנימית ובתחום נוסף. נסי לשאול אותו .. ובכל מקרה- זה לא יכול להחליף את הייעוץ האישי של הרופאים המטפלים באביך, שוודאי מודעים לכל התרופות שהוא נוטל. התייעצי אתם ! בריאות, אהובה יש גם פורום "ייעוץ תרופתי, שמנוהל על ידי רוקחים.