לגבי בדיקות דם

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

25/08/2009 | 18:06 | מאת: לילך

שלום אני אמא לילד בן 18. יש לי חשש לאחרונה שהוא מתשתמש בסמים קלים כגון חשיש/מריחואנה כי מצאתי ניירות גלגול בחדר.לאחרונה הוא עשה בדיקות דם ואני יודעת כי ניתן לראות בבדיקות אם נעשה שימוש בסמים כלשהם לאחרונה. האם בבדיקות דם רגילות אני יכולה לוודא את העניין? איפה עלי להסתכל? אני מאוד מודאגת ואודה לכם אם תעזרו לי.

26/08/2009 | 10:44 | מאת: אהובה

שלום לילך, אין רופא בפורום זה! לגבי בדיקות שתן ו/או דם , אולי בפורום "רפואת משפחה" יוכלו לעזור לך. בנוסף, ברשות הלאומית למלחמה בסמים יש קו חם למידע וייעוץ, שמספרו: 1-700-500-508 אהובה