מה פרוש ?

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

10/08/2009 | 21:05 | מאת: חיימקיס

שלום רב. בבדיקת מיפוי עצם מופיעות המילים הבאות : הקליטה בעקב - כנראה אנטזופתיה. מה פרוש מילה זו ? תודה

10/08/2009 | 22:06 | מאת: אהובה

שלום ! לגבי המושג אנתזופתיה (ENTHESOPATHY), הסבר של אחד הרופאים כאן בדוקטורס: http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-879,xPG-3,xFT-969,xFP-969,m-Doctors,a-Forums.html#969_969 למידע נוסף נסה לשאול בפורום ראומטולוגיה ו/או בפורום רדיולוגיה, ו/או בפורום אורתופדיה-כף רגל וקרסול, או בפורום אורתופדיה . את הפענוח והסבר מלא חשוב לקבל מהרופא שביקש לבצע את הבדיקה. בריאות, אהובה

14/08/2009 | 17:58 | מאת: חיימקיס

תודה אהובה. שבת שלום.