עישון וסיגריה אלקטרונית - דחוף

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

07/08/2009 | 18:16 | מאת: יפעת

שלום רב, אני בת 38 מעשנת מגיל 18 בערך 3 קופסאות ביום לאחרונה רכשתי סיגריה אלקטרונית שעשתה לי פלאים ובעזרתה הפחתתי את כמות הסיגריות לכמעט חצי בתוך מספר שבועות לצערי נתקלתי בכתבה אשר מספרת כי הסיגריה האלקטרונית מסוכנת פי 10 מסיגריה רגילה וכי היא מכילה חומרים מקרינים ומסרטנים מיד הפסקתי את השימוש בה ומאז אני מחפשת מקור מוסמך אשר ינחה אותי האם אכן הסיגריה האלקטרונית היא אכן יותר מסוכנת ...או בכלל מסוכנת אודה לתשובתכם הדחופה

07/08/2009 | 19:37 | מאת: אהובה

שלום יפעת, קישור להודעת משרד הבריאות בנושא- http://www.health.gov.il/news/news.asp?Id=669 אהובה

09/07/2012 | 02:08 | מאת: חיים

א, טוב ועובדה שהפסקת ב, אף אחד לא כתב פי 10 ג, בידקי באתר משרד הבריאות לא כתוב על סיגריה שהיא מסרטנת אלא כתוב שלא הוכח שום קשר לגמילה ומי כמוך שאתרואה לבד את הקשר אז ממה את מפחדת ? ד, ראיתי שנמכר נוזל מילוי עם כשרות כנראה הם יודעים את החומרים נסי והיוכחי ראיתי שיש להם מכתב משרד הבריאות בברכת הצלחה חברת מוח 0527677401