בית הבראה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

06/07/2009 | 14:35 | מאת: איריס

אני בת 45 ועומדת לעבור ניתוח בטן בבי"ח ביילינסון ומעוניינת לשהות בבית הבראה לאחר מכן באיזור המרכז. איזה אפשרויות ישנן? תודה.

06/07/2009 | 15:07 | מאת: אהובה

שלום איריס, רק רוצה להסב את תשומת לבך - אם תהיה המלצה רפואית לשהייה בבית/מוסד החלמה לאחר הניתוח, ניתן לבדוק, בין היתר, אפשרות להיעזר בקופת החולים. אני לא יודעת מה קורה בקופות האחרות, לפחות בכללית אלו הפרטים מתוך האתר שלהם: (לבעלי מושלם של הכללית). http://www.clalit.co.il/he-il/mushlam/operations/surgery+recovery.htm אפשרות נוספת למידע - לברר אצל עובדת סוציאלית במחלקה בבית החולים . בהצלחה , המון בריאות, אהובה

06/07/2009 | 15:12 | מאת: לאיריס

עוד משהו- לעיתים רופא משפחה יכול לעזור , במה שהוא יודע ומכיר, ושומע מאחרים אודות בתי החלמה כאלו באיזור המגורים שלך.