הופעת אדמומית וכהות העור ברגלים

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

29/05/2009 | 12:56 | מאת: MAJER

שלום לכולם אבקש סיוע במיקוד להפניה לרופא המתאים לאחרונה הבחנתי שברגלי מהחלק של שריר התאומים ועד כף הרגל נוצר אדמומית וכהות העור אשמח להפנותי לאיזה סוג רופא לגשת זה לא בעיית עור בברכה

31/05/2009 | 00:31 | מאת: אהובה

שלום! אין רופא בפורום זה! .. לדעתי , הכתובת היא רופא המשפחה, שמכיר את הרקע הרפואי שלך, תרופות שאתה נוטל, ויחליט אם יש צורך בבדיקות ו/או יפנה אותך למומחה מתאים. .. בנתיים ראיתי שכבר קיבלת תשובה מהרופא בפורום "ורידים וכלי דם"... .. בריאות, אהובה