שימוש במדבקות אקסלון אצל פצוע ראש מתש"ח !!

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

27/05/2009 | 00:31 | מאת: חגיגה

שלום רב לרוקח הנכבד, אדוני, אבי נכה צה"ל מאז מלחמת השחרור. ************** עקב פגיעה בתאי הזיכרון בעת פציעתו בשנת 49 , מטופל באקסלון. 1 ) האם זה בסדר ? 2 ) האם אכן קופת חולים לא מכירה / משווקת תכשיר זה לכלל מבוטחיה ? 3 ) האם עלות 500 ש"ח, הוא מחיר סביר לחודש , עבור תכשיר זה ? 4 ) האם ניתן להמשיך להשתמש בטבליות אוראליות ? 5 ) האם נכון שלרופאים נוח יותר לעקוב אחר הטיפול באמצעות מדבקות כנגד טיפול בטבליות ? אעריך תשובה ברורה, מקצועית, ומכבדת. אנא, תשובתכם בהקדם האפשרי בכבוד ובתודה !

27/05/2009 | 12:41 | מאת: אהובה

שלום! בפורום זה אין רופא וגם לא רוקח. כך שאין לי תשובה מקצועית אלא רק קצת מידע : פרטים אודות אקסלון ובאיזה מקרים ניתן במסגרת סל הבריאות תוכל לקרוא באתר של משרד הבריאות - http://www.health.gov.il/units/pharmacy/trufot/TrufotBsal.asp?p=5&bMont=5&eMont=5&bDat=2006&eDat=2009&Activ_Name=e&safa=h לדעתי, במסגרת האתר, אתה יכול לפנות למומחים בפורומים: נוירולוגיה ייעוץ תרופתי סל התרופות כל טוב, אהובה