אלו תרופות מותר לקחת למי שנוטל קומדין?

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

18/05/2009 | 17:14 | מאת: הילית

שלום רב לפני כארבע שנים עברתי דום לב ואירוע מוחי כתוצאה מקריש דם בריאות.מאז אני מטופלת בקומדין. רציתי לשאול איזה תרופות מותר לי לקחת לשיכוך כאבים ולהורדת חום, לצינון, כאב גרון ונזלת. בזמנו נאמר לי שמותר לי לקחת אופטלגין אבל אסור בתכלית האיסור לקחת אקמול, דקסמול ואפילו טבליות מציצה לגרון. האם תוכלו לעשות סדר ברשימת התרופות המותרות והאסורות עבור מי שנוטל קומדין? בתודה מראש על העזרה

18/05/2009 | 23:04 | מאת: אהובה

שלום, הילית, אין רופא בפורום זה. מציעה לך לשאול בעניין קומדין בשילוב עם תרופות אחרות, בפורומים "רפואת משפחה" , "ורידים וכלי דם", "ייעוץ תרופתי"(מנוהל על ידי רוקחים). מידע (כללי בלבד) אודות קומדין תוכלי לקרוא באתר www.infomed.co.il ובאינדקס התרופות כאן באתר. כל מידע שתקבלי לא מחליף ייעוץ אישי במקרה הצורך עם רופא במציאות . כל טוב, אהובה