בירור מידע אודות בדיקת תפקודי ריאה לתינוק

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

07/05/2009 | 21:01 | מאת: זיוה

שלום. בני, בן חמישה חודשים, משתעל כבר למעלה מחודש, והופנה ע"י רופא ריאה לבדיקת תפקודי ריאה לתינוקות. הבדיקה נעשית בטשטוש, ולכן אני מוטרדת. הייתי מעוניינת לדעת מה הסיכונים והסיבוכים האפשריים- האם קימות סטטיסטיקות לגבי אחוזי הסיכונים השונים של הבדיקה הזו ושל השימוש בטרכלנום (החומר המרדים/ מטשטש) בכלל. יש לכם רעיון עם מי ניתן להתייעץ? תודה רבה!

07/05/2009 | 21:47 | מאת: אהובה

שלום זיוה, במסגרת האתר כאן, נסי לשאול בפורומים אלו: רפואת ילדים רפואת ילדים - הלל יפה הרדמה, רפואה סב ניתוחית ו... בריאות וכל טוב, אהובה