טופס 17

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

26/03/2009 | 22:39 | מאת: צביקה

שלום אני מוזמן לניתוח לא דחוף כירוגי בבית חולים ממשלתי עלי להביא ט 17 מקופת חולים מכבי האם יש הבדל בין ט 17 לניתוח לבין ט 17 לבדיקה האם הפיצוי הכספי שמקבל בית החולים ממכבי שונה בין שני המקרים תודה

26/03/2009 | 23:24 | מאת: אהובה

שלום צביקה, אני לא מבוטחת במכבי, למיטב ידיעתי, טופס התחייבות של קופת החולים לאישפוז (בשונה משירות רפואי אחר שבשבילו מקבלים טופס 17 ) יש לו מספר אחר, לא 17. אם זכור לי נכון - טופס 56.. אבל אל תסתמך על דברי, תברר זאת בקופה. בקשר לעלות - כל שירות רפואי (בדיקה, יעוץ, טיפול ללא אישפוז) יש לו את המחיר שלו, ובהתאם לכך קופת החולים מתחייבת לשלם. אולי לד"ר פרישמן בפורום זכויות בביטוח רפואי וסיעוד, כאן באתר, יש מידע מדוייק יותר ובכל מקרה אני מניחה שבמוקד המידע של מכבי או במשרד המרפאה שלך ידעו להנחות אותך. כל טוב, אהובה