מהם האפשריות לתסמנים הללו דחוף

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

16/03/2009 | 06:23 | מאת: קורל

בת 22 לא מזמן נתגלה שיש לי דלקת פרקים שגרונית...אך משום מה..זה החל בלחץ כמו שעוצרים את זרימת הדם בכפות הידיים והרגליים..שנעשו אדומות ונפוחות..ועכשיו..לפני מספר חודשים זה קורה לי בראש לחץ חזק כאילו פניי נעשות אדומות..ותחושה של חוסר חמצן..גורם לעיוורן זמני טשטוש..בלבול אי יכולת לדבר...וחוסר תחושה כל פעם באיבר אחר..אני ללא טיפול..וזה רק מתגבר יש לי בעיות זכרון ומידי פעם ביום..מן קצר במוח לכמה שניות שאיני יודעת היכן אני ומה קורה סביבי..אנא תשובה בהקדם

16/03/2009 | 14:02 | מאת: אהובה

קורל, בפורום זה אין רופא, ואני חושבת שאת צריכה ייעוץ רפואי אישי ואבחון ולא דרך האינטרנט. את יכולה לשאול בפורום "רפואת משפחה" ואולי תקבלי עצה לכיוון כלשהו. כל טוב, אהובה