דחוף! דחוף! דחוף!

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

03/02/2009 | 11:20 | מאת: מ.ז

בתי בת-6, סובלת ממחלת ה-FMF ומטופלת בקולכיצין. לפני כשנה התחילו לה כאבי גב חזקים, כאבים שלא קשורים כלל וכלל למחלה - אושפזנו בתל-השומר בשל כך - כ-10 ימים, ועברנו סדרת צילומים מקיפה כגון: רנטגן,מיפוי,ו-MRI ולשמחתנו הכל יצא תקין ובנוסף, כמה וכמה האורטופדים בדקו אותה ולא מצאו מהיכן הכאבים מגיעים, וכך השתחררנו מב"ח בחוסר ודאות מהיכן הגיעו הכאבים. במשך כל השנה עברנו מרופא לרופא, ממומחה למומחה בשל כאבים תקופתיים חוזרים, ולצערי (או לשמחתי) אף אחד לא מוצא מהיכן הבעיה. ועכשיו כשמונה ימים שבתי סובלת שוב מכאבים אלו, רק שהם הגיעו למצב שאינה מסוגלת לקום מהמיטה ומתעוררת בלילה מכאבים, אפשר להגיד שכל הימים האלה "חיה על נורפן". פנינו במהלך ימים אלה שוב לב"ח חולים תל-השומר ושוחחנו עם ד"ר פדה אך לצערי לא השגנו דבר! אני מרגישה שאתה כבוד הרב תקוותי האחרונה, אני מתחננת שתיצור קשר עימי בעניין, ותנחה אותי מה עוד ניתן לעשות ולמי עוד אפשר לפנות.

03/02/2009 | 17:07 | מאת: אהובה

שלום, נראה שטעית ולא הגעת למקום הנכון. בפורום זה אין רב !!! גם רופא אין כאן ! אם את רוצה לשאול לדעתו של רופא ילדים, יש שני פורומים כאלו: http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-31,m-Doctors,a-Forums.html http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-3138,m-Doctors,a-Forums.html בכל מקרה, האינטרנט לא יכול להחליף ייעוץ אישי . כל טוב, אהובה