אני לא בטוחה איפה לפרסם את השאלה אז..

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

30/01/2009 | 11:27 | מאת: ME

יש לי ירפ"א ב' בעוד שבועיים בערך, ו4 ימים לפני אני חוגגת יומולדת 18. בגלל שאני דיי חושבת שאני אשתה משקאות אלכוהוליים ביום ההולדת, רציתי לשאול אם תהייה השפעה על הבדיקות הרפואיות שיערכו לי בירפ"א ב' אם אני אשתה אלכוהול 4 ימים לפני? תודה רבה למי שיכול לענות

30/01/2009 | 12:49 | מאת: אהובה

שלום ME, אין רופא בפורום זה! תנסי לשאול בפורום "רפואת משפחה" ואם ידוע לך , תירשמי בדיוק באלו בדיקות מדובר . (האם רק בדיקות שתן או אחרות ) בקישור להלן רשום מספר טלפון (בכותרת 'הערות') לקבלת מידע, ואם מתאים לך, אפשר לנסות.... http://www.aka.idf.il/giyus/general/?CatID=24883&DocID=25145 שבת שלום, אהובה