fmf קדחת ים תיכונית

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

04/01/2009 | 09:01 | מאת: nadine

בתי בת האחת עשרה אובחנה לפני כחצי שנה כחולה במחלה תורשתית בשם קדחת ים תיכונית (FMF). מאז שאובחנה אנו מבררים ומחפשים אחר טיפול יעיל שישמש חלופה לטיפול הקונוונציונלי לכל חייה ושכרוך בלא מעט תופעות לוואי לטווח הארוך. אשמח לקבל כל מידע שהוא בנוגע לניסיונכם בטיפול קונוונציונאלי או אלטרנטיבי במחלה ובנוגע לאנשי מקצוע או ספרות מקצועית שעשויים לסייע לי כאמא בקבלת החלטה. תודה רבה מראש, נדין

04/01/2009 | 18:21 | מאת: אהובה

שלום ! אין רופא בפורום זה ! על פי הכתוב באתר של בית החולים "שיבא" יש מרפאה מיוחדת לחולי FMF בניהולו של פרופ' אבי ליבנה. - http://www.sheba.co.il/h/144/293 אפשר לעיין גם באתר העמותה התומכת בחולי FMF , הנה האתר שלה - http://www.mateh-fmf.org.il/ נסי לשאול גם בשני הפורומים , כאן בדוקטורס, העוסקים ברפואת ילדים. תמצאי אותם ברשימת הפורומים המלאה. לגבי אפשרות טיפול אלטרנטיבי, נסי לשאול בפורומים העוסקים ברפואה משלימה/אלטרנטיבית. פורום נוסף- http://www.starmed.co.il/Forum/104 כל טוב, אהובה

06/01/2009 | 00:50 | מאת: שולי בצלאל

נדין שלום. שמי שולי בצלאל לי ולשתי בנותי יש fmf .אחרי שאובחנה אצלנו המחלה היתחלנו לקבל קולכצין שלא כל כך עזר ושיש לו תופעות לוואי.בשמונה החודשים האחרונים אנו נוטלות תוסף תזונה טיבעי וללא תופעות לוואי ואין לנו התקפים בכלל. את הקולכצין זרקנו לפח ...!אם תירצי לדעת פרטים הטלפונים שלי:04-9886361 052-7460793 .אין לי בעיה ליצור איתך קשר ולהיפגש כדי להסביר לך על הנושא. תודה והרבה בריאות שולי בצלאל

28/01/2011 | 07:54 | מאת: נטלי בן הרוש

מה זה אסור הבנתי, צריך ליטול ת'כדורים כל הזמן.גם הילדה שלנו חולה ,וזה מה שאמרו הרופאים.

28/01/2011 | 07:49 | מאת: נטלי בן הרוש

גם הבת שלנו חולה בקדחת ים תיכונית וצריכה ליטול לכל החיים קולכיצין מוכנה שתישלחי לי למייל כל דבר שלא יהיה צריך כדורי שיהיו לנו בריאים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!