נטילת B Complex של חברת My Vitamins

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

02/01/2009 | 20:13 | מאת: לירן ריין

שלום, הומלץ לי ע"י נאורלוג ליטול תוסף ויטמין B מסוג Complex B של חברת My Vitamins המיוצר עבור קופ"ח לאומית. רכשתי את הטבליות אך אין באריזה הוראות שימוש וכעת אינני בטוח מה המינון שעליי ליטול ובאיזה אופן למצוץ את הטבליה או ליטול בבליעה. הטבליות בצבע ורוד. מחכה לתגובה תודה רבה

03/01/2009 | 10:09 | מאת: אהובה

שלום, אין רופא או רוקח בפורום זה. תבדוק אם על האריזה רשום מספר טלפון של היצרן או המשווק ונסה לשאול שם לגבי אופן השימוש. גם הרוקח בקופה אמור לדעת להדריך אותך. לגבי מינון - כדאי שתשאל את הרופא שהמליץ לך על נטילת התוסף. אתה יכול לשאול גם בפורומים העוסקים בתרופות: ייעוץ תרופתי, תרופות ורוקחות ברפואה משלימה, תרופות ורוקחות-תמיכה. תמצא אותם ברשימת הפורומים המלאה. אהובה