דם מאיבר המין

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

28/12/2008 | 01:04 | מאת: יעקב

לאחר יחסי מין עם חברה שלי (עם קונדום) החדרתי לה אצבעות לאיבר המין, ואז יצא הרבה דם הפעם הראשונה ששכבנו היה לפני חצי שנה למה זה קרה? זה יכול להיות קשור להריון?

28/12/2008 | 14:40 | מאת: אהובה

ליעקב שלום, אינני רופאה, ולמיטב ידיעתי ייתכנו סיבות שונות לדימום (שמקורן בצוואר הרחם, בנרתיק עצמו או אחר) לאחר קיום יחסי מין, לא בהכרח מדאיגות. אני חושבת, שרק בדיקה של רופא תיתן את התשובה לגבי מקור וסיבת הדימום. פורומים מתאימים שבהם תוכל לקבל תשובה מרופא הם: - דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים - גינקולוגיה ופריון - צוואר הרחם תוכל למצוא אותם ברשימת הפורומים המלאה. בכל מקרה, אשה שמקיימת יחסי מין , חשוב שתהיה בביקורת תקופתית אצל רופא. כל טוב, אהובה

28/12/2008 | 17:45 | מאת: יעקב

יש לי קצת ציפורניים בידייים יכול להיות שפצעתי אותה בזמן שהחדרתי לה אצבעות? אם כן, זה מסוכן?

28/12/2008 | 23:17 | מאת: אהובה

יעקב, מכיוון שאני לא רופאה , אני לא יודעת ולא מוסמכת לענות אם זה יכול להיות מסוכן., אם אכן זה מה שקרה. מה שכן, אני יודעת שיש מקרים של שריטה או חבלה בנרתיק. למען הסר כל ספק ועל מנת לשלול בעיות אחרות , כדאי לדעתי, לבדוק מה סיבת הדימום ומקורו, וזה אפשר לעשות בבדיקה אצל רופא נשים, כפי שכתבתי קודם. ושוב, תשובה מוסמכת מרופא אפשר לקבל באחד הפורומים שרשמתי למעלה. אהובה