cpk

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

29/10/2008 | 10:55 | מאת: יובל

1. מה זה ? 2. האם תוצאה בבדיקות דם שהוכפלה מהבדיקה הקודמת,אבל עדיין בתחום המותר- מהווה סיכון/בעיה כלשהי ? תודה רבה מראש.

29/10/2008 | 11:08 | מאת: אהובה

שלום יובל, אין רופא בפורום זה !! מידע כללי אודות האנזים CPK תוכל לקרוא כאן - http://www.infomed.co.il/medTest1.asp?tID=30 ובהמשך - מידע, אזהרות, הסבר תוצאות מנסיון אישי , (וכפי שכתוב בקישור הנ"ל) הרמה עולה לאחר מאמץ גופני. לגבי שאלה מס' 2 - עדיף שתברר את העניין עם הרופא שביקש לבצע את הבדיקה, מכיוון שזה תלוי בתוצאות עצמן, בנסיבות לביצוע הבדיקה, ברקע רפואי ועוד... במסגרת האתר אתה יכול לשאול גם את הרופאים בפורום "רפואת משפחה", וכדאי לציין גיל, רקע רפואי והסיבה לביצוע הבדיקה. בריאות, אהובה

29/10/2008 | 11:28 | מאת: יובל

תודה אהובה וכל הכבוד על האיכפתיות והיוזמה. אפעל עפ"י המלצתך.