חולשה

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

21/10/2008 | 08:15 | מאת: ע

ממה נובעת חולשה וחוסר תאבוןשל כמה ימים? אחרי בירור אצל רופא אין ממצאים. לתשובתכם אצפה

21/10/2008 | 11:50 | מאת: אהובה

שלום, בפורום זה אין רופא. לי ידוע שיכולות להיות יותר מסיבה אחת לחולשה וחוסר תיאבון, לעיתים משהו קצר וחולף, ובירור רפואי יכול להיות ראשוני ויכול להיות מקיף יותר אם יש צורך בכך , (לעיתים בהפנייה לרופאים מומחים אחרים על ידי רופא המשפחה). במסגרת האתר את יכולה לשאול את הרופאים בפורום "רפואת משפחה" על מנת לקבל עצה או כיוון כלשהו. כדאי שתצייני את גילך, רקע רפואי, תרופות קבועות באם את נוטלת, ואילו בדיקות כבר עברת שנמצאו תקינות. הנה הפורום - http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1,m-Doctors,a-Forums.html מאחלת לך כל טוב, אהובה