תמונות

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

07/09/2001 | 15:03 | מאת: גולשת ברשת*

שלום רב , ברכות לרגל הפורם החדש! רציתי לדעת אם יש אתר שאפשר למצוא בו תמונות של איך נראות צלקות אחרי ניתוח הוצאת גוש שפיר בשד האישה ( אני מתעתדת לעבור ניתוח כזה והייתי רוצה לדעת למה לצפות ואיך תראה התוצאה הסופית) תודה רבה מראש הגולשת*

07/09/2001 | 15:06 | מאת: יסמין

תוספת : שם הגוש בשפה המקצועית הוא : fibroadenoma תודה רבה.

08/09/2001 | 20:10 | מאת: דינה ראלט

לגולשת שלום, לא מצאתי תמונות ספציפיות להוצאת גוש שאינו סרטני אבל יש הרבה תמונות שקשורת בסרטן השד ונדמה לי שמבחינת צורת השד זה לא משנה אם הגוש סרטני או שאינו סרטני, יתרה מזאת גם שינוי הצורה יכול להיות זניח או לא תלוי במיקום ובמבנה כך שבכל מקרה התמונה לא ממש יכולה לעזור...בכל מקרה תוכלי לעיין בתמונות הנילוות ובהצלחה בניתוח שיעבור בקלות. שנה טובה, דינה http://cancer.med.upenn.edu/disease/breast/cos/5a.html