שיניים תותבות

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

07/09/2001 | 10:13 | מאת: יעל

הייתי רוצה חומר מקיף על תותבת חלקית , סוגים והבדלים מול השתלות שיניים עדיפות וכדאיות - יתרונות וחסרונות .

08/09/2001 | 20:14 | מאת: ד"ר דינה ראלט

ליעל שלום, אנא שאלי את ד"ר גרינבאום בפורום רפואת שיניים http://doctors.msn.co.il/forums/list.php?f=13 שנה טובה, דינה

16/10/2001 | 07:18 | מאת: איילת

ד"ר דינה ראלט שלום! לפני מספר שנים עברתי טיפול שורש, ועל השן עשו מבנה. אני מרגישה שכל האזור של החניכיים, מתחת לשן נפוח וכואב, ועכשיו יש לי גם כאבים חזקים באוזניים. השאלה היא, האם אצטרך לעקור את השן, ואם כן, האם בעקירה כירורגית. אודה על תשובה מהירה איילת