רקוטאן ומעל משחה למריחה

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

25/09/2022 | 08:37 | מאת: דינה

שלום.לקחתי רקטאן במשך שמונה חודשים הפצעים ירדו ונישאר פוסט אקנה הרופא הביא לי למרוח דואק ג'ל משחה שמייבשת פצעים (ולא צלקות) מרחתי במשך כחודש וחצי לא היה שיפור ביכלל להפך אני חמישה חודשים אחרי ומטופלת את קוסמטיקאית ששיפרה לי את מצב הצלקות אבל כל פעם שאני יוצא לשמש העור שלי ניהיה אדום בדיוק איפה שמרחתי את המישחה וגם שניהיה לי חם בפנים רואים את הצלקות ואת כל המקומות שמרחתי את המישחה, מה אוכל לעשות והאים מחזור שני ארוך של רקטאן יעזור בכך שיקלף לי את כל שכבת העור שנפגעה?

25/09/2022 | 09:15 | מאת: דינה

אני חושב שמחסום העור שלי ניפגע במקומות שמרחתי את המשחה האים האים זה היה צעד לא נכון שהרופא הביא לי את המשחה? האים זה יעבור עם הזמן(למרות שכבר חלפו חמישה חודשים ויותר)והאים שימוש ברקאטן שוב יקלף לי את שכבת העור או שזה רק יחמיר?אשמח אם תענה יותר באריכות למרות שאצטרך לבקר אצל רופא עור

30/09/2022 | 08:01 | מאת: דינה

מצטערת על כמות השאלות אך בקרתי אצל הרופא והוא הביא לי למרוח קרם אדפרין כל לילה למשך חודשיים.הסברתי לו את מה שרשמתי למעלה והוא אמר שהקרם עוזר לכתמי אקנה (אין לי צלקות)אך אני עדין חוששת ממה שכתבתי למעלה שהמקום שמרחתי את המישחה הקודמת רגיש מאד , האים הקרם הזה יעזור? ועוד שאלה אחרונה היתי אצל קוסמטיקאית ליפני חודשיים בערך ועדיין אפשר לראות סימנים לא של פציעות אלא כמין קעקוע כזה איפה שהיא הכניסה מחטים האים אפשר למרוח עליהם את הקרם(כי בכל מקרה הקרם הזה מקלף שכבת עור עליונה)???

23/01/2024 | 10:25 | מאת: עדי

שאלה