הריון תאומים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

08/10/2007 | 16:58 | מאת: טלי

איך אפשר לגרום להריון עם תאומים ?

09/10/2007 | 15:23 | מאת: ד"ר שמואל אנדרמן

1. בשביל מה את צריכה את זה ? ההריון קשה יותר מורכב יותר עם אחוז סיבוכים וסיכונים גדול יותר... גם הטיפול בתאומים רכים אחרי הלידה לא מהקלים... 2. כמובן רק על ידי טיפול לגרימת ביוץ ( אחוז תאומים גב וה יותר ) והפריית מבחנה - גם כאן זה לא מובטח.. 3. נסי להכנס להריון עם בן זוג שבמשפחתו הקרובה הרבה תאומים... בהצלחה

02/08/2008 | 16:53 | מאת: קרן

שלום רב, למרות הקושי הצפוי בהריון, בלידה וברור שגם בגידול, כאמא לילד בן שלוש ולילדה בת שנה - אני מעוניינת, מאוד מאוד מעוניינת בתאומים! סבי הוא תאום, ובמשפחה של אימי יש כמה זוגות... כשביקשתי מהרופא המטפל לעבור הפרייה טען שאף רופא לא יסכ%

02/08/2008 | 16:53 | מאת: קרן

שלום רב, למרות הקושי הצפוי בהריון, בלידה וברור שגם בגידול, כאמא לילד בן שלוש ולילדה בת שנה - אני מעוניינת, מאוד מאוד מעוניינת בתאומים! סבי הוא תאום, ובמשפחה של אימי יש כמה זוגות... כשביקשתי מהרופא המטפל לעבור הפרייה טען שאף רופא לא יסכן אישה בריאה בנסיון לתאומים.... מה עושים בכל זאת? תודה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון