גלולות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

14/10/2007 | 22:02 | מאת: אתי

שלום, אני נוטלת גלולות 4 חודשים. לקחתי בטעות שתי גלולות ביום (אחת בבוקר ואחת בערב), האם אני צריכה לשמור החודש? והאם אני צריכה לקחת גלולה ביום שאחרי כרגיל.

15/10/2007 | 22:42 | מאת: ד"ר אבישלום שרון

שלום, אין בכך שום בעיה. המשיכי את נטילת הגלולות כרגיל, ד"ר שרון.

26/11/2007 | 18:40 | מאת: שירה

אתמול הייתי אמורה להתחיל את החפיסה.שכחתי לקחת את הגלולה הראשונה בחפיסה. האם לקחת היום שניים בבת אחת(זו של היום+זו של אתמול)??? האם אני מוגנת לשאר החודש או שעלי לקיים יחסי מין עם קונדום בנוסף? תודה רבה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון