פרופיל הורמונלי - עזרה - שאלה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

07/10/2007 | 20:05 | מאת: ירוקה

שלום, אני בת 42 ורוצה להכנס להריון ולשם כך עשיתי בדיקות פרופיל הורמונלי להלן התוצאות : Prolactine -162 mIu/l - 4.3 LH - Luteinizing Hormone - IU/l - 5.1 FSH - IU/l - 1.5 Progesterone- nmol/l Estradiol (E2) Urgent < 200 Testosterone Total | nmol/l - 1 הייתי מבקשת לדעת האם הנ"ל תקין, או אולי....? תודה מראש

08/10/2007 | 10:21 | מאת: ד"ר עינת שלום-פז

הבדיקות נראות באופן כללי תקינות. כמובן יש לעבור בדיקה גניקולוגית מלאה כהשלמה לפני כניסה להריון. יש לקחת בחשבון שהגיל הוא פקטור חשוב מאוד בסיכוי להרות. אם יהיה עיכוב בכניסה להריון מומלץ להיוועץ בהקדם עם הרופא המטפל לביצוע טיפולים מתאימים.

08/10/2007 | 21:10 | מאת: ירוקה

תודה על התשובה המפורטת, מקווה שלא נצטרך טיפולים

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון