רוצה הריון בטוח!

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

12/10/2007 | 17:09 | מאת: רונית

הי, אני בת 37 נשואה ואם לילדה בת 7 - ורוצה להיכנס להריון בהקדם !!!אני לא נטלתי ולא נוטלת גלולות ואני פורייה בהחלט!קיבלתי מחזור ב 12- לחודש אוקטובר ...מתי יתרחש הביוץ שלי?אני צריכה לדעת תאריך מדוייק!האם הפרשה מועטה חום-ורדרד שהופכת מעט לשחרחרה-כהה אך לא דמית לגמרי יומיים לפני הדימום הוסתי האמיתי והכאבים של המחזור עצמו נחשבים בספירה? המחזור הקודם שלי התרחש ב-14 לספטמבר!נ.ב: האם הספירה מהיום הראשון של המחזור עד היום ה14-אז האם ביום ה14 עצמו מקיימים יחסים כדי לא לפספס את הביוץ?והאם כדאי לקיים יחסים יום כן יום לא ... כלומר היום ה 10- אחרי המחזור ה 12 וכו' בבקשה תגובה בהקדם,תודה.

14/10/2007 | 14:11 | מאת: ד"ר עינת שלום-פז

במחזורים סדירים כל 28 יום הביוץ מתרחש ביום ה- 14. קיום היחסים מומלץ סביב יום זה. הספירה מתחילה ביום הראשון של הווסת, של הדימום המלא ולא ההפרשות. מינימום תדירות היחסים יום כן יום לא. בהצלחה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון