כאבי ראש בזמן מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

08/11/2007 | 19:07 | מאת: מירב

שלום, אני בחורה בת 27, אני לוקחת גלולות מגיל 16, בשנה האחרונה התחלתי לסבול מכאבי ראש נוראיים שבאים לידי ביטוי גם כהתקפים ולאחר ההתקף הם עמומים אך לא עוברים כל תקופת הווסת (הם בדרך כלל מתחילים יומיים לפני הווסת)והם נמשכים לפחות 5 ימים. בנוסף לאורך כל תקופת הווסת אני משלשלת (אני לא יודעת אם זה דבר שהוא טבעי או לא). אני לא יודעת אם זה חשוב אבל אחותי סובלת מאנדומטריוזיס. האם יש משהו לעשות כנגד כאבי הראש? האם זה בגלל הגלולות? בתודה מראש, מירב

11/11/2007 | 13:44 | מאת: ד"ר עינת שלום-פז

יש להוועץ עם רופא משחה ורופא נשים לגבי אופי כאבי הראש. לפעמים החלפת גלולות יכולה לשפר.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון