תוצאות בדיקות לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

01/11/2007 | 20:51 | מאת: ליאן

לפני חודש עברתי גרידה בשבוע 10 לאחר שלא היה דופק (לאחר שכבר נצפה) ואלה התוצאות שהגיעו מבדיקת היסטופתלוגית: MISSED ABORTION/ENDOMETRIAL CURETTAGE תיאו מאקרוסקופי: קטעים מרקמה אפורה, ספוגית בנפח כולל של 70 סמ"ק. אבחנה: ENDOMERTIUM CURETTAGE PRODUCT OF CONCEPTION מה הפירוש?

01/11/2007 | 21:54 | מאת: ד"ר סרג' טוניצקי

MISSED ABORTION/ENDOMETRIAL CURETTAGE זאת האבחנה של הפלה נדחית ופעולה- גרידה מה שעברת ENDOMERTIUM CURETTAGE PRODUCT OF CONCEPTION- זה אומר שב גרידה יש חומר הריוני(ההריון היה תוך רחמי) זה רוטינה לשליחת כל הבדיקות לאחר גרידה לפתולוגיה בברכה, ד"ר טוניצקי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון