איחור בגלולה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

11/10/2007 | 09:05 | מאת: יערה

שלום! אני לוקחת גלולות מזה 6 חודשים באופן קבוע, ובפעם האחרונה לקחתי את הגלולה השנייה בחפיסה במרווח של 5 שעות מהשעה הקבועה. האם יש לכך השפעה לסיכוי מוגבר להיכנס להריון? אני וחבר שלי לא משתמשים באמצעי הגנה נוספים, האם יש להמנע מקיום יחסי מין ללא קונדום בחודש הקרוב? תודה רבה, יערה

11/10/2007 | 21:20 | מאת: ד"ר שמואל אנדרמן

11/10/2007 | 21:22 | מאת: ד"ר שמואל אנדרמן

שלום יערה לא. אם אחרת בנטילת הגלולה ב- 5 שעות בלבד, ואת נוטלת גלולות כבר 5 חודשים - אינך צריכה לחשוש. עקרונית - אין בכך בעיה.,יחד עם זה - תשתדלי לא לשכוח גלולות ולייטול אותן בשעות פחות או יותר קבועות

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון