מחקר בנושא הפלות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

10/10/2007 | 17:49 | מאת: אסתר

שלום לכולם. אני עורכת מחקר על הבדלים בין נשים לגברים בהתמודדות עם הפלות. נושא זה טומן בחובו התמודדות לא פשוטה לשני הורי הולד, החל מהפן הפיזי- ביולוגי אישי, ועד לפן הרגשי חברתי. המחקר הוא לצורך עבודת תיזה ויכול להוות חלק בפיתוח סיוע ותמיכה להתמודדות עם האובדן. במידה והנכם מכירים גופים מקצועיים, ספרות תיאורטית, חוויות שאנשים עברו, ו/ או מקורות מידע נוספים , אודה באם תוכלו להפנות אותי. אודה לכל עזרה שתוגש בברכה, אסתר פבש [email protected]

11/10/2007 | 21:29 | מאת: ד"ר שמואל אנדרמן

אני מציע שתפני לאינטרנט - שם ניתן למצוא הכל. ובאופן ספציפי יותר - כדאי לפנות למרפאות פריון - קיימים לידן מרכזי תמיכה, התמודדות, עובדים/ות סוציאליים שהמידע אולי בידם. בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון