תופעה חדשה לא מוסברת

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

03/12/2016 | 23:07 | מאת: דניאל

אני בת 52 . עד לפני כ-3 חודשים היה לי מחזור סדיר. מאז לא קיבלתי מחזור , גיל המעבר? הריון? . אני מרגישה שהבטן התנפחה קצת אך הבעיה העיקרית היא תחושת פלפיטציות בלילה. נבדקתי ע"י פנימאי ששלל בעיה. יש לי תור לגינקולוג רק בסוף החודש. אני מאוד לחוצה.פנימאי שלל בעיה והמליץ על בדיקות הורמונליות .מעדיפה להגיע לגיניקולוג עם תוצאות אך הפנימאי העדיף לקבל המלצות. אנא יעצו לי.תודה

04/12/2016 | 11:40 | מאת: ד"ר גיא שרים

הסבירות להריון היא אפסית בגיל 52. אני לא מבין בדיוק איזה ייעוץ את רוצה. התור לגינקולוג הוא בהחלט במקום. אם כי ראשית יש לשלול גורם לבבי לפלפיטציות. באם נשלל - בהחלט ייתכן חלק מתסמיני גיל המעבר.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון