קליטת הריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

25/10/2015 | 10:51 | מאת: טלי

שלום, אני בת 36 ומעניינת להכנס להריון שני. בשלושה חודשים האחרונים הייתי ברציפות בשני הריונות כימיים וכעת הייתי בהריון אשר נפל בשבוע 6. אני אובדת עצות ולא מבינה מה לא בסדר. לציין כי המחזור והביוץ שלי סדירים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? הלידה הראשונה היתה לידת מלקחיים, האם יתכן כי הרחם נפגע ממנה? תודה.

02/11/2015 | 07:16 | מאת: ד"ר סרג' טוניצקי

שלום לך קודם כל אין קשר בין לידת מלקחיים והפלות חוזרות יש לפנות לרופא ולבצע את כל הבירור להפלות חוזרות בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון