פרוביוטיק פמינה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

26/08/2015 | 23:40 | מאת: איילה

שלום, אני לוקחת פרוביוטיק פמינה באופן קבוע (כדור 1 ליום כפי שמופיע בהוראות השימוש). שמתי לב שכשאני לוקחת את הכדור במרווחים קצרים יותר (למשל בערב ויום למחרת בבוקר) יש לי הפרשות מוגברות ותחושת בערה ומין לחץ והתכווצויות בבטן התחתונה. תחילה לא ייחסתי חשיבות ולא קישרתי אך בהמשך שמתי לב שזה קשור למרווחי הזמן בין הכדורים. האם יש קשר בין הדברים? אין כל תופעות לוואי שמצוינות עם האריזה ולא מצאתי כל אזכור לכך גם באינטרנט. כרגע הפסקתי ליטול אך עדיין התסמינים לא עברו (יומיים מאז הכדור האחרון). אני מודאגת, האם יש ממה והאם ייתכן נזק כלשהו? תודה רבה!.

27/08/2015 | 12:20 | מאת: אלינור שילק - אלטמן

איילה שלום,איילה שלום, פרוביוטיק פמינה הנו מוצר שקיים מעל 10 שנים, המכיל חיידקים פרוביוטיים החשובים לשמירה על הבריאות האינטימית. חשוב לנו לציין כי לא נתקלנו במקרים דומים לזה שציינת, ואנו ממליצים לך להיוועץ ברופא. ונשמח להעניק לך ייעוץ אישי ומקצועי בנושא במחלקת ההדרכה שלנו בטלפון 6505*. בברכה, צוות אלטמן.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון