מחזור של 24 יום ואי- כניסה להריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

21/12/2014 | 17:38 | מאת: שי

שלום, אני בת 31. מנסה להרות. הפסקתי גלולות מינס בהן לא קיבלתי בכלל ווסת כמעט, ואחרי 3 שבועות הגיעה ווסת ראשונה. בדקתי ביוץ בעזרת מקלונים בימים 11-18 למחזור, אבל התוצאה היתה שלילית. הופתעתי לגלות שאחרי 24 יום (היום הראשון של הווסת) הגיעה שוב ווסת!! קצת מוזר. האם ייתכן ולא בייצתי בחודש הזה? אני מכירה את ההפרשות של הביוץ ובאמת לא זכורות לי כאלה במחזור הזה. כמו כן, לפני הגלולות היו לי מחזורים של 30 יום בערך וזה ממה שאני זוכרת כי כל חיי אני לוקחת גלולות. האם המחזור הקצר מעיד על בעיה? או שהגוף עוד לא חזר לתקינות מהגלולות? מתי אני אמורה לבדוק את הביוץ במחזור הנוכחי? בסופו של דבר אני כבר חודשיים ללא גלולות ולא נכנסת להריון, אני מניחה שזה בסדר אבל אני רוצה לדעת מה לעשות כדי להיות יותר מדויקת.

25/12/2014 | 18:07 | מאת: פרופ' עופר פאינרו

ניתן לבצע מעקב אחר הופעת ביוץ באמצעות סטיקים שניתן לרכוש בבית מרקחת

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון