הריון נוסף

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

09/10/2007 | 19:00 | מאת: רונית

בעבר נכנסתי להריון במהירות ובקלות פעמיים, הלידה השנייה הייתה רגילה אך קשה מאוד וארוכה( גם לאחר שהגעתי לפתיחה של 10 ארכה הלידה עוד כשלוש שעות עד שיצא התינוק). כיום אני מנסה להכנס להריון כבר שנה וחודש ללא הצלחה! פרופיל הורמונלי תקין וזרע תקין האם ייתכן שלידה קשה יכולה לפגוע בפוריות האשה או ביכולתה להכנס שוב להריון?

11/10/2007 | 21:46 | מאת: ד"ר שמואל אנדרמן

לידה קשה לא צריכה, עקרונית, לפגוע בפריון שלך. שנה זה זמן מספיק לנסות להרות- ובאין הריון - כדאי להוועץ עם רופאך...

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון