הפסקת שימוש בטבעת וגינלית

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

16/04/2014 | 13:48 | מאת: טלי

שלום רב זקוקה לתשובה דחופה. ברצוני להפסיק נטילת טבעת וגינלית ( נובה רינג) למשך כחודש חודשיים על מנת להחזיר את הגוף לאיזון. אני משתשמת בטבעת כבר 8 חודשים לערך. לאחרונה ראיתי כי יש לי קושי לרדת במשקל והחלטתי לעשות מספר צעדים וזו בינהם. מכיוון שעליי ליטול את הטבעת הערב, רציתי לדעת האם ניתן על דעת עצמי להפסיק את השימוש בה לחודש חודשיים? וכן כיצד ממשיכים הלאה?

20/04/2014 | 10:36 | מאת: פרופ' עופר פאינרו

אין צורך ב"החזרת איזון" ואין כל ערך להפסקת הטיפול. מובן שאת יכולה להפסיק את הטיפול על דעת עצמך אך אז כמובן שלא תהיי מוגנת מפני הריון. בבברכה,

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון