מבולבלת.... :(

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

09/10/2007 | 17:01 | מאת: דינה

שלום רב! כאשר היתי אצל גינקולוג שלי הוא נתן לי לקחת כדורים PREMOLOT וEKAKLOMIN.אני עשיתי טעות גדולה ולקחתי אותם לא כמו שהוא היסביר.אני היתי צריכה לקחת 5 ימים את הPREMOLOT וביום החמישי של המחזור את EKAKLOMIN וביום 11-12 היתי צריכה לעשות את מעקב הזקיקים.במקום זה שתיתי שני סוגי של הכדורים אחד אחרי השני .רציתי לשאול מה לעשות ומתי לבוא לאולטרסאונד אז.הכל עכשיו מבולבל.אני מאוד מודאגת מכל הסיפור הזה כי יש לי PCODו אני רוצה להכנס להריון. אחכה לתשובתכם. בתודה. דינה

11/10/2007 | 21:49 | מאת: ד"ר שמואל אנדרמן

אכן, בלבלת הכל... את בטוחה שלא כדאי להתיעץ עם רופא הנשים המטפל בך ??

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון