מיומה בפונדוס - השרשת עוברים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

09/10/2007 | 16:08 | מאת: OD

שלום רב, ממצאים באולטרא סאונד : לפני שישה ימים: עובי הרירית 6 מ"מ, בפנדוס הרירית מיומה 13*15 מ"מ היום: עובי הרירית 7.5 מ"מ, בפונדוס הרירית נראה איזור היכול להתאים למיומה 9*9 האם המיומה עלולה לפגוע בהשרשת העוברים. האם המיומה עשויה להעלם מעצמה (הרירית גדלה ב 1.5 מ"מ ואילו המיומה קטנה ב- 4*6 מ"מ)? המון תודה על התייחסותכם.

11/10/2007 | 21:53 | מאת: ד"ר שמואל אנדרמן

מיאומה כל כך קטנה -עקרונית לא צריכה לפגוע בהשרשת העוברים. אבל מדוע את שואלת על " השרשת" עוברים ?? האם את בטיפולי פריון?? אם כן - התיעצי נא עם רופאך

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון