תוצאות חריגות?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

09/10/2007 | 16:06 | מאת: אפרת

שלום רב, אני (גיל: 27.5) בתחילת הריון ראשון, שבוע 7-8... אתמול הדפסתי תוצאות של בדיקות דם, וכמה מהן חריגות. התור שלי הוא רק בשבוע הבא ואשמח מאוד לקבל ייעוץ - RBC - 4.0 MCV - 95 MCH - 32.5 MONO% - 9.9 MONOabs - 1.0 אני רוצה לציין שבעבר (לפני מס' שנים) סבלתי מאוד משני סוגים של מחלת הנשיקה. ובאופן כללי מדי פעם (ללא קשר להריון) אני מרגישה חולשה ובלוטות נפוחות, אך עם זאת בריאה. אני מאוד חוששת שמשהו לא בסדר ושיכולה להיות השפעה מזיקה על העובר.אשמח לקבל הכוונה. תודה רבה.

11/10/2007 | 21:55 | מאת: ד"ר שמואל אנדרמן

רשמת תשובות חלקיות בלבד ! על מנת שניתן יהיה להתיחס לתשובות - צריך לרשום את כל התוצאות !

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון