הפלה טבעית

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

08/04/2012 | 04:51 | מאת: פ

שלום רב וחג שמח אני בשלבי הפלה טבעית שמתארכת כבר מ 10 למרץ כמעט חודש, הייתי בשבוע שמיני. חשוב לציין שאני חיה בארה?ב. לפני יומיים עשו לי אולטראסאונד בביה?ח ואמרו שנשארו שאריות ועלי לבצע גרידה . אך הרופא שמבצע לא פנוי ואני צריכה לדבר עם רופא המשפחה שלי למצוא רופא שיבצע את הגרידה( קצת מוזר ולא מתחשב לדעתי). ביום שני יש לי פגישה עם רופא נשים לייעוץ. יש לי תופעות של חום גוף נמוך 35.6 ורעידות ומשתנה לחום 38 לא גבוה מזה. אני קצת חוששת. לפני מספר ימים היו לי הפרשות אפורות מגעילות והיום התחיל לי שוב הפרשות חומות כמו דם ישן. קצת כאב בבטן תחתונה אבל לא משהו שצריך כדור. הייתי רוצה לשאול האם זה סימן לזיהום? האם אני צריכה אנטיביוטיקה? הייתי שמחה אילו מישהו ייודע או מכיר רופא נשים יהודי או רופא נשים טוב המתגורר בבוסטון שאוכל לפנות אליו. כי אני מתגוררת שעתיים מבוסטון. אני מתגוררת באיזור לא סימפאטי לישראלים( כך אני מרגישה) והייתי שמחה אילו ידעתי לאיזה רופא לפנות אם יש למישהו מידע כל שהו. אשמח לקבל תשובתכם בהקדם תודה רבה וחג שמח

09/04/2012 | 09:57 | מאת: ד"ר סרג' טוניצקי

שלום לך וחג שמח עליך לפנות בדחיפות לרופא על מנת לשקול טיפול אנטיביותי לא מומלץ לדחות את ההתחלת טיפול

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון