ווסת מאוד לא רגילה .

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

05/05/2024 | 22:55 | מאת: שיר

שלום דוקטור מקבלת ווסת כל 28 יום כמו שעון גם אם לא 28 - מקדים ונדיר שקורה -27 . לא לוקחת גלולות. החודש המחזור איחר ובמקומו היו לי במשך 4-5 דימומים נקודתיים בצבע חום וסליחה על התיאור מאין קרישים / גושים כהים מאוד . כמות מאוד קטנה ומאוד נקודתי , היו לי כאבים מאוד חזקים סוג של גלי כאב חזקים . המחזור הגיע רק לאחר 5 ימים והוא קשה מאוד . מעולם לא קרה לי שהיו לי הפרשות חומות בטח שלא במשך חמישה ימים . ובאופן כללי כל מה שקרה מעולם לא היה לי קודם . מה זה יכול להיות ?

הייתי ממליץ לך לעשות בדיקת הריון, כמו כן ניתן לפנות למוקד או רופא נשים שלך לעשות בדיקת US לשלול פוליפ או שרירן תוך רחמי.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון