איחור במחזור עם התקן לא הורמונלי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

03/03/2024 | 15:00 | מאת: קארין

היי אני עם התקן לא הורמונלי מאוגוסט ב5 חודשים הראשונים הוא היה מקדים לי מגיע כל 26 יום עם הפרשות חומות ואז נמשך לדימום רגיל 6 ימים בחודשיים האחרונים הוא מאחר לי מגיע כל 31/32 ימים, המחזור האחרון שקיבלתי היה ב1/2 ועדיין לא קיבלתי האם זה תקין?

03/03/2024 | 15:01 | מאת: קארין

מציינת שבדיקת הריון שלילית

אי סדירות במחזור יכולה להתרחש ב -6 חודשים ראשונים לאחר ההכנסה. אם טרם קיבלת מחזור תבדקי שוב בדיקת הריון ותיגשי לרופא מטפל לבדיקה.

יש צורך בבדיקה גינקולוגית אצל רופא מטפל, לא ניתן להגיע לסמסכנה אם התקן עובד כמו שצריך מרחוק.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון