הפרשה מרובה ממצב רגשי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

23/02/2024 | 22:04 | מאת: רוני

שלום שמתי לב שקורה לי משהו מוזר, אני בטיפול פסיכולוגי אצל מטפלת וכשיש סיטואציה רגשית כלשהי, למשל התרגשות או קרבה רגשית אז אחכ אני שמה לב שהיו לי הפרשות במידה רבה, אני לא מצליחה להבין את זה כי זה קרה לי גם עם מטפלים אחרים אבל זה לא ממקום של גירוי או צורך במשהו מיני, ממש ממש לא. אלא כמו תחושה של קשר אימהי כזה שמעורר את התגובה הפיזית הזו. וזה מוזר כי אין לזה שום קשר או צורך במשהו מיני גם אם אהיה אחכ בסיטואציה עם גבר שהוא מאד לטעמי לא ארגיש צורך במיניות או משהו כזה, זה ממש מגיע ממקום אחר ורחוק מלהרגיש משהו שקשור בגירוי מיני. וזה מוזר לי כי ההפרשות לא אמורות להיות רק במצב של גירוי מיני? מקווה שזה מובן

היי. יש סוגים שונים של הפרשות כתגובה לכל מיני סיטואציות. אם בהפרשה , אין ריח. גירודים או תלונה נוספת אחרת , אין צורך בבדיקה דחופה אך כן ממליצה לפנות לבדיקה כמקובל פעם בשנה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון