גניקולוגיה פריון והריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

17/02/2024 | 23:02 | מאת: שניתי

היי, אני בת 33, מזה כשנה וחצי מנסה להרות לפני כחודש וחצי עברתי הפלה בשבוע 8 בבית (ללא שום התערבות) הווסת שלי בד"כ סדירה, מגיעה כל 28-30 יום הווסת אחרי ההפלה היתה ארוכה וכבדה מאוד, ביום ה22 לווסת עשיתי בדיקת ביוץ שיצאה חיובית. כמה שאלות: 1) האם זה הגיוני ביוץ כלכך מאוחר כשבכל הווסתות הקודמות שבדקתי הופיע ביוץ ביום ה14-15 לווסת? 2) מתי יופיע לי מחזור? מחר זהו היום ה28 לווסת, ויש לי כאבים שמעידים על מחזור בקרוב, הגיוני? ואם כן, מה זה אומר? שהרחם שלי חלשה? אשמח למענה, תודה ולילה טוב

תשובה לשאלה 1-אחרי הריון והפלה הציר יהיה מדוכא ולעתים לוקח זמן עד שמתאושש ולכן הגיוני שהביוץ מתעכב. 2- הווסת אמור להגיע כשבועיים אחרי הביוץ

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון