שאלה על המחזור אחודשי שלי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

30/01/2024 | 21:10 | מאת: שמחה

שאלה על המחזור שלי כול חודש המחזור מקדים לי ב6 ימים ועכשו המחזור חזק כול חצי שעה יוצה לי מלעה דם בתחבושת ושמתפנה כול המים אדומים וגם לפעמים יוצה גושים שחורים וצרכה לחיליף תחבושת כול היום אני מפחדת שינזל מעבר לתחבושת אז סמה מעל גם ניר מגבת רצה כול כמה דקות לבדוק שלא בורח עם זה תקין שיש מלעה זרמת דם

דימום מוגבר כפי שתיארת אינו תקין ועלול להוביל לאורך זמן לאנמיה ותחושה כללית לא טובה, מה גם שבאמת מאוד לא נעים להיות בלחץ כל הזמן מלכלוך הסביבה וכו'. מציעה לגשת לרופא נשים להערכה מסודרת ולקבל טיפול שימנע דימום מוגבר שכזה. יש היום מגוון טיפולים לכך.בהצלחה!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון