ריח נרתיקי מסריח של דגים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

28/01/2024 | 01:18 | מאת: אנונימית

היי, לאחרונה לאחר יחסי מין יש לי ריח נוראי של דגים מהנרתיק, פניתי לרופאה שלי ועשיתי בדיקת שתן ונאמר לי שיש לי צמיחה מעורבת ואין צורך בטיפול, עבר יותר מחודש וזה לא עובר ומאוד משפיע על חיי המין שלי, רציתי לשאול האם נדרש לשלול משהו נוסף? האם יש טיפול עבור זה? אציין שאין לי גרד/צריבה או שום תסמין אחר מלבד ריח חזק של דגים בעת יחסי קיום מין. תודה רבה!

הי, התיאור שלך מתאים לדלקת נרתיקית חיידקית (BACTERIAL VAGINOSIS) ויש לזה טיפול אנטיביוטי. ממליצה לפנות שנית לרופא נשים להערכה וטיפול בהתאם. בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון