ממצא ציסטי צלול צד שמאל

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

21/01/2024 | 10:01 | מאת: ליב

שלום רב דוקטור, אןדה לעזרה. מעט לחוצה. בנסיונות להרות ( טופלתי בזריקות גונל שכעת הפסקתי. כי אני עובדת ל IVF ) בבדיקת אולטרסאונד שגרתית של הרחם, נמצא ממצא ציסטי צלול 34ממ משמאל ללא נוזל באגן. אציין כי הרירית רחם סדירה. מה זה אומר ממצא ציסטי צלול 34 ממ? האם זה מסוכן? ואיך זה משפיע על נסיונות כניסה להריון? אודה לתשובה. מעט לחוצה. המון תודה ליבת

מדובר בציסטה פשוטה. לרוב ממצא פונקציונאלי שיחלוף מעצמו ומצריך רק מעקב. בהצלחה בטיפול ה-IVF!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון