שלשול וכאבי בטן עם גלולות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

20/01/2024 | 13:35 | מאת: נוי

היי אני לוקחת יאז פלוס בחמישי היה היום האחרון של המחזור שלי וקיימתי יחסים לאחר קיום היחסים באותו יום ואחרי 19 שעות מנטילת הגלולה האחרונה שלשלתי באופן חד פעמי באותו יום חמישי בערב החלו לי כאבי בטן ואי נוחות כמו קלקול קיבה אך לא שלשלתי, נטלתי גלולה כרגיל ב21:00 עם הכאבי בטן ואי נוחות ולאחר שעה לקחתי סטופיט להקל על זה. יום למחרת כשקמתי בשישי הכאבים חלפו ולא שלשלתי האם אני מוגנת?

הי, שלשול חד פעמי כפי שאת מתארת לא פוגע ביעילות הגלולה. את מוגנת. בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון